Safety First! Help ons om ervoor te zorgen dat het naast een leuke activiteit ook een veilige activiteit wordt door je te houden aan de volgende spelregels.
 1. De AutoSmash is vanaf een leeftijd van 18+. Het is niet toegestaan om onder de 18 jaar deel te nemen aan de activiteit.
 2. Er mag niet worden deelgenomen aan de activiteit wanneer er sprake is van genuttigde alcohol of drugs. Bij verdenking hiervan is het aan het personeel van AutoSmash om te bepalen of deze persoon deel mag nemen aan de activiteit.
 3. Gedurende de activiteit is het verplicht om veiligheidskleding te dragen. De veiligheidskleding worden door AutoSmash gefaciliteerd. 
 4. Het is alleen toegestaan om het sloopmateriaal te gebruiken dat door het personeel van AutoSmash Groningen beschikbaar is gesteld.
 5. Het is niet toegestaan om ruiten met de hand of voet te slopen. 
 6. Het is niet toegestaan om met open of kapot schoeisel (bijv. slippers) deel te nemen. Bij voorkeur gesloten schoeisel met een platte zool.
 7. Ten tijden van de activiteit dient er een minimale afstand van 2.0 meter te zijn tussen deelnemers, maar ook tussen toeschouwers en deelnemers.
 8. Tijdens de activiteit is het niet toegestaan om in de auto te zitten. 
 9. Tijdens de activiteit is het niet toegestaan om op de auto te staan.
 10. Het is niet toegestaan om onderdelen van de auto die los zijn geraakt tijdens de activiteit mee te nemen. Auto’s en onderdelen zijn en blijven ten alle tijden eigendom van AutoSmash.
 11. Bij buitensporig of gevaarlijk gedrag mag het personeel bepalen iemand uit te sluiten voor verdere deelname.
 12. Deelname aan deze activiteit is geheel op eigen risico. Bij deelname is de AutoSmash niet aansprakelijk voor enige schade aan bezit of persoon, verlies van bezittingen, of dood ten gevolgen van het evenement.
 13. Het personeel zorgt er met alle plezier voor dat jullie een leuke dag hebben, dus luister ten alle tijden naar hun instructies.

Meer weten