Safety First! Help ons om ervoor te zorgen dat het naast een leuke activiteit ook een veilige activiteit wordt door je te houden aan de volgende spelregels.
 1. De AutoSmash is vanaf een leeftijd van 18+. Het is niet toegestaan om onder de 18 jaar deel te nemen aan de activiteit.
 2. Er mag niet worden deelgenomen aan de activiteit wanneer er sprake is van genuttigde alcohol of drugs. Bij verdenking hiervan is het aan het personeel van AutoSmash Groningen om te bepalen of deze persoon deel mag nemen aan de activiteit.
 3. Gedurende de activiteit is het verplicht om veiligheidskleding te dragen, deze worden door AutoSmash Groningen voorzien. Ook is het niet toegestaan om met open of kapot schoeisel deel te nemen, dus zorg voor het dragen van gesloten schoeisel. Bij voorkeur schoeisel met een platte zool.
 4. Ten tijden van de activiteit dient er een minimale afstand van 1.5 meter te zijn tussen deelnemers, maar ook tussen toeschouwers en deelnemers.
 5. Blijf altijd goed op de omgeving letten gedurende de activiteit als deelnemer, maar ook als toeschouwer.
 6. Tijdens de activiteit mogen niet meer dan 2 mensen tegelijk op het voertuig inslaan. Hierbij moet ten alle tijden rekening worden gehouden met de minimale afstand van 2.5 meter tussen deze personen.
 7. Zowel vóór, tijdens als na de activiteit is het niet toegestaan om in de auto te gaan zitten. Tijdens de activiteit mag er ook niet op de auto’s worden gestaan.
 8. Het is alleen toegestaan om het sloopmateriaal te gebruiken dat door het personeel van AutoSmash Groningen beschikbaar is gesteld.
 9. De door AutoSmash Groningen toegewezen auto’s zijn de enige attributen waarop geslagen mag worden.
 10. Het is niet toegestaan om onderdelen van de auto die los zijn geraakt tijdens de activiteit mee te nemen. Auto’s en onderdelen zijn en blijven ten alle tijden eigendom van AutoSmash Groningen.
 11. Bij buitensporig of gevaarlijk gedrag mag het personeel bepalen iemand uit te sluiten voor verdere deelname.
 12. Deelname aan deze activiteit is geheel op eigen risico. Door het ondertekenen van dit document verklaard de deelnemer dat de AutoSmash Groningen niet aansprakelijk kan worden gehouden voor enige schade aan bezit of persoon, verlies van bezittingen, of dood ten gevolgen van het evenement.
 13. Het personeel zorgt er met alle plezier voor dat jullie een leuke dag hebben, dus luister ten alle tijden naar hun instructies.

Meer weten

heb je vragen? Bel ons: 06-21713936
Tijden: 09:00 tot 17:00 uur